Притеснителни сигнали за състоянието на Григор Димитров

Автор: Александър Антонов
Коментари (1)
10:03
2209
Третият и последен ден от седмото издание на Laver Cup ще започне минути след 13:00 часа наше време. На корта в берлинската зала "Uber Arena" първо ще излязат Карлос Алкарас и Каспер Рууд от Отбора на Европа за двойков мач срещу Франсис Тиафо и Бен Шелтън за Отбора на света.

Вчера Световният отбор поведе с 8:4 точки след успех за Тиафо над Медведев, Тейлър Фриц срещу местния представител Александър Зверев, а Шелтън и Алехандро Табило се справиха с Рууд и Стефанос Циципас при тандемите. Единствената победа за европейците дойде чрез Карлос Алкарас, който взе превес над Шелтън.

Първата ни ракета Григор Димитров няма да участва днес, защото има физически проблем от петък, когато надви Табило и капитанът Бьорн Борг не желае да рискува здравето на българина.

Преди два дни всеки успех носеше точка, вчера той се равняваше на две, а днес всяка победа ще значи 3 точки. За капитана на Световния отбор Джон Макенроу ще са нужни два успеха, за да защитят трофея. След двойковата среща, Даниил Медведев ще се изправи срещу Шелтън. Ако руснакът не загуби, Зверев ще излезе срещу Тиафо впоследствие, а накрая за евентуален решителен двубой са избрани Алкарас и Фриц.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).