Христо Бонев уважи турнира в памет на Пенка Стоянова, Локомотив Пловдив е на финал

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:57
1258
Баскетболният Локомотив Пловдив се представи официално пред своите привърженици за предстоящия сезон в ББЛ "А" група, Юг. Това стана преди началото на мемориалния турнир в памет на великата Пенка Стоянова, който се провежда в зала "Сила". Събитието уважи голямата легенда на Локомотив Пловдив и почетен президент на футболния клуб Христо Бонев.

"Черно-белите" се класираха за финала в турнира, след като победиха отбора на Видабаскет със 79:66.

Над всички в двубоя беше Христо Бъчков, който записа своя дебют за Локомотив с дабъл-дабъл от 22 точки и 11 борби. Добре му партнираше Симеон Илиев с 15 точки, 6 борби и Кръстан Кръстанов с 13 пункта и 8 борби.

В спора за отличието Локомотив Пловдив ще се изправи срещу отбора на Политехника Дупница в повторение на двубоя от изминалата седмица. Те успяха да победят младите таланти на Работнички Скопие !

Финалът е тази вечер от 18,00 часа в зала "Сила".

"Благодарим на всички привърженици за подкрепата в събота и ви очакваме днес отново в залата в битка за трофея! Само Локо", написаха по този повод от "черно-белия" баскетболен клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).