Пенев прати двама от Локо в дубъла, те помогнаха за нова победа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:06 / 22.09.2024
701
Дублиращият отбор на Локомотив (Пловдив) победи Розова долина (Казанлък) с 1:0 в мач от 8-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група. Двубоят се игра на градския стадион "Пловдив" и бе решен в 74-ата минута.

Тогава Божидар Костадинов от "смърфовете" успя да прати топката в противниковата врата и да донесе успеха за своя тим.

Като титуляри играха защитниците от представителния тим на черно-белите Ефе Али и Калоян Костов. 

Това бе четвърта победа за възпитаниците на Христо Златински, които имат само едно поражение от началото на сезона. Локомотив Пловдив изскочи на четвърто място във временното класиране с актив от 15 точки, колкото имат и отборите на Гигант (Съединение) и Марица (Пловдив).

Локомотив II игра в състав:

Даниел Амбарцумян, Пламен Петров, Ефе Али, Калоян Костов, Видол Сейменски (капитан), Васил Църцев, Мартин Хайдаров, Иван Узунов, Божидар Костадинов, Веселин Празов, Даниел Маджаров.

Резерви: Антонио Вардин, Мерт Салим, Тодор Нейчев, Станимир Празов, Алекс Местов, Александър Александров, Кръстьо Банев, Николай Георгиев, Виан Станков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).