Крушарски намери виновник за слабото представяне на Локо, взе странно решение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41
3216
Загубата на Локомотив Пловдив от ЦСКА 1948 с 0:2 на "Лаута“ отприщи недоволството на феновете, които поискаха с нарочна декларация собственикът на клуба Христо Крушарски да напусне.

Бизнесменът обаче е в Южна Америка по свои дела и явно не се трогва особено от "воплите“ на привържениците. Нещо повече - той даже е намерил виновник за слабото представяне на отбора и това са футболистите. Затова Христо Крушарски ще заимства методика от отбора, който го победи.

Босът на черно-белите въвежда 8-часов работен ден, като заповедта ще бъде сведена днес до играчите и треньорите. Така всеки ден в 8:00 часа те трябва да са на "Лаута“ и ще си тръгват в 17:00, твърди "Тема спорт". Подобен подход наложи финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който използваше базата на БФС в Бояна.

Така Крушарски се надява да "накаже“ подопечните си за слабото представяне напоследък. В последните си 5 домакинства Локомотив има 3 загуби и две равенства. Между тях тимът загуби у дома и в контрола от Берое (0:1). От началото на сезона пловдивчани имат само един успех пред феновете си – на старта срещу Арда с 1:0.

В следващия кръг заради размяната на 8 и 12 тур на Локомотив Пловдив отново му се пада домакинство – този път срещу Крумовград. Мач, който може да е решаващ и за съдбата на старши треньора Любослав Пенев. Двубоят е на 28 септември (събота) от 17:00 часа.

Ден по-рано Христо Крушарски се прибира от Южна Америка и веднага ще има среща с ръководството, треньорския щаб и отбора. Дали ще "дърпа уши“, както той обича да се изразява, предстои да видим, но едно е сигурно – на "Лаута“ въвеждат 8-часове работен ден за играчи и треньор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).