ЦСКА-София обяви големи промени, Томаш ще има нови шефове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:13
1126
ЦСКА-София обяви големи структурни промени. "Червените" имат нов изпълнителен директор, а досегашните такива са с нови функции.

Ето какво гласи пълното официално съобщение:

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия", модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.

Досегашните изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенциии. Г-н Филипов ще заеме длъжността “Спортен директор", чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Г-н Орманджиев ще заеме длъжността “Административен директор", за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и менажирането на бранда ЦСКА. Сегашната си функция ще продължи да заема г-н Михаил Александров като “Технически директор".

Радослав Златков ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици, като точната дата ще бъде уточнена допълнително.

Радослав Златков е мениджър с над 25-годишен международен опит в различни икономически сектори, сред които телекомуникации, разработка на софтуер и авиация. Роден е през 1971 г. в София, завършва Техническия университет със специалност "Комуникации“ и притежава MBA степен от Американския университет в България.

Кариерата му започва в "Мобилтел“ (А1), където в периода 1997-2006 г. заема позицията Мениджър планиране и оптимизация на радио мрежи. По-късно, от 2006 до 2011 г., ръководи направление "Планиране на достъп и пренос“ във "Виваком“, а между 2011 и 2013 г. е Генерален мениджър на "Алкател-Лусент“ България. От 2013 до 2020 г. е член на Управителния съвет и Главен технически директор на "Виваком“, като значително допринася за превръщането на компанията в лидер на пазара. В периода 2023-2024 г. заема поста Изпълнителен директор на авиокомпания "България Еър“.

Г-н Златков притежава дългогодишен опит в консултирането на големи бизнес структури в Европа и Азия и е водеща фигура в стратегическото планиране и внедряването на иновативни продукти и оперативни стратегии. Успешно е управлявал над 3000 служители и е осъществявал значителни промени в процесите, бизнеса, приходите и културата на организациите, в които работи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).