В Германия: Пловдивчанин и отборът му изпуснаха три гола аванс в драма с два червени картона

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
14:53
940
Вердер Бремен направи драматично равенство 3:3 при визитата на Бохум в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата до 19 години, научи Plovdiv24.bg.

Отборът на пловдивския вратар Стефан Смъркалев водеше с 3:0 на полувремето, но след почивката допусна три безответни попадения.

Мбок вкара два бързи гола (13 и 16 минути), а Патрис Чович покачи на 3:0. Нана и Пик върнаха две попадения за Бохум, а в 84-ата минута играч на домакините бе изгонен.

Драмата настъпи дълбоко в продължението, когато футболист на Бохум се устреми сам срещу Смъркалев и бе съборен в наказателното поле, а бранителят бе изгонен с червен картон. От бялата точка Нана фиксира крайното 3:3.

Двубоят бе пряк сблъсък за първото място, а след равенството Бохум остава на върха с две точки пред Вердер. В следващия кръг бременските музиканти гостуват на Арминия.

Юношата на Ботев (Пловдив) е неизменен титуляр в състава на Вердер (Бремен), а очакванията са съвсем скоро да получи повиквателна за юношеския национален отбор на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).