Треньорът на Локо (Пд): Очаквам публиката да се активизира и да ни подкрепя

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:18
546
Генералният мениджър на БК Локомотив Пловдив Димитър Чанков коментира играта на отбора по време на мемориалния турнир в памет на Пенка Стоянова. Както вече информирахме читателите си, черно-белите спечелиха надпреварата, която се проведе през уикенда в зала "Сила".

“Спечелихме Купата "Пенка Стоянова", което е важно за нас като клуб. Тя е олицетворение на духа, феърплея и желанието за победа. Не играхме най-добрия баскетбол. Може би бяхме на 30% от нашите възможности. Ще се напаснем в хода на шампионата и тепърва ще разгръщаме потенциала си", заяви Чанков.

"Доволен съм от всички, съблекалнята е в добро здраве. Събрани са силни характери и лидери. Предстоят ни страхотни дербита. Очаквам публиката да се активизира и да ни подкрепя през сезона. Ние ще се отблагодарим със себераздаване и непримиримост“, завърши наставникът на БК Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).