Решено е: Мачът между Кобрата и Махмуд Чар няма да е на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39
1015
Българинът Кубрат Пулев няма да се бие на стадион "Христо Христо Ботев" в Пловдив срещу носителя на "регулярната" световна титла в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) Махмуд Чар. Двубоят вече е насрочен за 7 декември в София, съобщава Fight Freaks Unite.

Срещата първоначално трябваше да се състои на 30 март също в българската столица, но пропадна, след като роденият в Сирия с германски паспорт Чар скъса мускул на левия бицепс и трябваше да се подложи на операция. 

Преди време пък мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев, който е роден в Пловдив, намекна, че мачът може да е на "Колежа". Импресариото публикува в социалната мрежа своя снимка с Кубрат на фона на трибуните на стадиона, като бе добавил текста "Soon to come".

40-годишният Махмуд Чар има 34 победи в 38 мача на професионалния ринг, 20 от които с нокаут.  

43-годишният Кубрат Пулев е с баланс от 30 победи (14 от които с нокаут)  в 33 срещи.

Пулев за последно победи по точки в 12-рундов двубой в "Арена София" с пълно съдийско единодушие Игор Шевадзуцкий (Украйна), който замени Чар за мача на 30 март.

Германецът от сирийски произход пък не се е боксирал от 12 декември 2022 година, когато нокаутира албанеца Нури Сефери във втория рунд на гала-вечер в Хамбург.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).