Ботев се отказа от македонците, Христолов дава под съд Домакинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (81)
17:48 / 15.01.2007
1474
В Ботев са се отказали на този етап от привличането на македонски футболисти. Причината за това решение е, че предложените от мениджъри двама играчи вече втора седмица не благоволяват да се появят в тима.
Към жълто-черните в близките дни се очаква да се присъединят трансферният удар на зимата Атанас Чепилов от Динамо Киев, двама аржентинци, двама сенегалци и един бразилец.

Междувременно президентът на Ботев Димитър Христолов обяви, че смята да даде под съд за клевета Николай Домакинов. Това ще станe, ако футболистът не прекрати нападките си срещу него и жълто-черния клуб.

"Това момче премина всякакви граници с клеветите си. Какво ли не чух по мой адрес, че съм фалшифицирал документи и, че съм му подслушвал телефона. Това са пълни измислици", коментира видимо афектиран Димитър Христолов. Той изрази увереност, че Апелативната комисия на БФС ще отмени решението на Арбитражната комисия за прекратяване на договора му по вина на Ботев. Днес "канарчетата" взеха и заплатите си.


Виж коментарите (81)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).