Футболистите на Локо искат среща с Крушарски, но без Любо Пенев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:32 / 26.09.2024
3679
Футболистите на Локомотив (Пловдив) са поискали незабавна среща със собственика Христо Крушарски. Те са притеснени от заявеното намерение на бизнесмена да напусне клуба и да спре финансирането.

Играчите искат да се изясни ситуацията при "черно-белите“, но интересното е, че са пожелали Любослав Пенев да не присъства на срещата, но са дали да се разбере, че това не е протест срещу треньора.

Разговорът между играчите и Крушарски може да се проведе през следващата седмица, когато бизнесменът ще се завърне от Южна Америка.

На "Лаута“ в последните дни имаше масови оставки. Такива подадоха спортният директор Илко Пиргов, членовете на Управителния съвет и треньорите от детско-юношеската школа.

Снощи феновете на Локомотив (Пловдив) са имали среща, за да обсъдят действията си при създалата се ситуация, съобщава "Блиц". Няма яснота какви решения са били взети.

Заради управленската криза служителите в клуба са изключително притеснени относно организирането на предстоящия домакински мач с Крумовград и последващите четири поредни гостувания (три за първенство и едно за Купата).

Всичко това е свързано с финансиране, което без Христо Крушарски няма как да бъде осъществено.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).