ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
0:2! Локомотив отново разочарова, Крумовград задълбочи кризата на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:55Коментари (3)2648
Локомотив (Пловдив) продължи ужасната си серия и допусна нова домакинска загуба. В среща от 10-ия кръг "черно-белите" отстъпиха с 0:2 на Крумовград, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Любослав Пенев и момчетата му не успяха да се откъснат от случващото се на "Лаута" в последните седмици и изиграха много слаб мач, в който напълно заслужено инкасираха поражение.

Първата ситуация в мача дойде в 8-ата минута, когато Георги Каракашев влезе с бутоните в гърдите на Божидар Кацаров, но играчът на домакините извади късмет и получи само жълт картон.

Две минути по-късно Ангел Лясков отне кълбото от бранител в "синьо", напредна и стреля от 17-18 метра, но над вратата на Янко Георгиев. Последва мощен удар на Кристиян Пешов от далечна дистанция, който отново бе неточен.

В 21-ата минута Матеус Енрике получи пас зад гърба на защитата и отправи първия точен удар в мача, който не затрудни Мартин Луков и стражът улови.

Минута по-късно гостите организираха мълниеносна контраатака след корнер на Локомотив, Матеус пусна към Серкан Юсеин в наказателното поле и бившият играч на Ботев прати топката в мрежата за 0:1.

В 32-ата минута ситуацията за "смърфовете" се усложни допълнително. Много пасивна игра в отбрана на Локомотив допусна серия от подавания на "сините" около наказателното поле, Момчил Цветанов центрира, Рафаел Фуртадо продължи към Матеус Енрике и той от близка дистанция вкара за 0:2.

В 35-ата минута Жулиен Лами отправи точен удар от границата на наказателното поле, но Янко Георгиев внимаваше и улови. 4 минути по-късно Йохан Нзи се контузи при опит за удар към вратата на Крумовград и бе заменен принудително.

В добавеното време на първата част Жулиен Лами стреля от точката на дузпата, а кълбото мина далеч от целта.

Второто полувреме стартира с ранен шанс за гостите. Неумела изява в отбраната на Локомотив подари топката на Рафаел Фуртадо и той се озова очи в очи с Мартин Луков, но стражът на "черно-белите" запази хладнокръвие и предотврати опасността.

В 62-ата минута Христо Иванов отправи точен удар, но той бе по-скоро за статистиката и Янко Георгиев улови с лекота. 2 минути по-късно Иванов залъга бранител в наказателното поле и стреля към вратата, а топката се спря в страничната греда на гостите.

"Синьо-жълтите" не останаха по-назад и на свой ред нацелиха страничния стълб в 68-ата минута. След хитро изпълнение на свободен удар топката се озова в Диего Рапосо и той прокара кълбото покрай Мартин Луков, но то се отклони от гредата.

В 75-ата минута Тодор Павлов пробва центриране, но се подхлъзна от лошия терен и дори се наложи да бъде заменен принудително. 8 минути по-късно локомотивци организираха продължителна атака с остър пас на Лясков в нейния край, но Янко Георгиев внимаваше и изби.

В последната минута на редовното време Мартин Хайдаров беше близо до намаляване на резултата, но ударът му бе отразен от вратаря на гостите.

Локомотив: Мартин Луков, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Тодор Павлов, Кристиян Пешов, Георги Каракашев, Николас Пенев, Христо Иванов, Йохан Нзи, Жулиен Лами, Димитър Илиев

Резерви: Кристиан Томов, Мартин Паскалев, Калоян Костов, Ефе Али, Владимир Медвед, Данило Полонский, Ивайло Иванов, Мартин Хайдаров, Мартин Петков

Крумовград: Янко Георгиев, Матей Шимич, Лазар Марин, Божидар Кацаров, Момчил Цветанов, Джуниет Али, Лукас Сантана, Диего Рапосо, Серкан Юсеин, Рафаел Фуртадо, Матеус Енрике

Резерви: Благой Макенджиев, Ерол Дост, Вячеслав Велев, Станислав Работов, Стефан Попов, Наско Милев, Октай Юсеин, Александър Георгиев, Янис Гуермуш

Още по темата: общо новини по темата: 267
28.09.2024
28.09.2024
28.09.2024
28.09.2024
28.09.2024
28.09.2024
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЖП ЕМИГРАНТИ Свиленградски истински майни. Ямболски аристократи През далечната 1936та се даде възможност на жп труженици от Търколибуркан, Сливен и други мегаполиси да закупят на преференциални цени ведомствени жилища около релсите на град Пловдив. Градската среда и ред не ги прие защото бяха прости диви селяци. Това породи у тях комплекс който ги преследва и до днес. През същата 1936 си направиха и фк и го назоваха на тяхния бог довел ги по градските земи – локомотива. Дълги години му носеха храна и вода, докато не разбраха един по един че неще да яде и да пие. Новосъздаденото фк разполагаше с футболисти машинисти и кюмурджии които не се къпеха често поради гена си, което пък накара наделяващите източните покрайнини на Пловдив роми да припознаят в тях братя. Така се роди тази любов между фк локомотив и ромските ултраси за която Зума(лИгИндарИн състезател на клубъ) подробно разказа наскоро. В последствие разбрали колко е глупаво за патрон на отбор да позваш теглителна единица(например вол или магаре в случая локомотив), преименуваха неофициално фк-то на Юве от италианския фк Ювентус. Пловдивското(съвсем) Юве.
+1
 
 
Така не е честно, ама изобщо. В отбора на Крумовград пълно с жълти. Молива и той на централната трибуна. Как да бием при това положение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Любо Пенев: В съблекалнята се налива напрежение повече от месец! Срещам абсолютна подкрепа от феновете
Луков и Пенев титуляри за Локо, Момчил Цветанов стартира за Крумовград (СЪСТАВИ)
Фенове на Локо в един глас: Всички на стадиона!
Феновете на Локо: Призоваваме Крушарски публично да продаде акциите си за 1 лев!
Крушарски за Любо Пенев: Искам нашите лични взаимоотношения да приключат!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: