0:2! Локомотив отново разочарова, Крумовград задълбочи кризата на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
18:55
3580
Локомотив (Пловдив) продължи ужасната си серия и допусна нова домакинска загуба. В среща от 10-ия кръг "черно-белите" отстъпиха с 0:2 на Крумовград, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Любослав Пенев и момчетата му не успяха да се откъснат от случващото се на "Лаута" в последните седмици и изиграха много слаб мач, в който напълно заслужено инкасираха поражение.

Първата ситуация в мача дойде в 8-ата минута, когато Георги Каракашев влезе с бутоните в гърдите на Божидар Кацаров, но играчът на домакините извади късмет и получи само жълт картон.

Две минути по-късно Ангел Лясков отне кълбото от бранител в "синьо", напредна и стреля от 17-18 метра, но над вратата на Янко Георгиев. Последва мощен удар на Кристиян Пешов от далечна дистанция, който отново бе неточен.

В 21-ата минута Матеус Енрике получи пас зад гърба на защитата и отправи първия точен удар в мача, който не затрудни Мартин Луков и стражът улови.

Минута по-късно гостите организираха мълниеносна контраатака след корнер на Локомотив, Матеус пусна към Серкан Юсеин в наказателното поле и бившият играч на Ботев прати топката в мрежата за 0:1.

В 32-ата минута ситуацията за "смърфовете" се усложни допълнително. Много пасивна игра в отбрана на Локомотив допусна серия от подавания на "сините" около наказателното поле, Момчил Цветанов центрира, Рафаел Фуртадо продължи към Матеус Енрике и той от близка дистанция вкара за 0:2.

В 35-ата минута Жулиен Лами отправи точен удар от границата на наказателното поле, но Янко Георгиев внимаваше и улови. 4 минути по-късно Йохан Нзи се контузи при опит за удар към вратата на Крумовград и бе заменен принудително.

В добавеното време на първата част Жулиен Лами стреля от точката на дузпата, а кълбото мина далеч от целта.

Второто полувреме стартира с ранен шанс за гостите. Неумела изява в отбраната на Локомотив подари топката на Рафаел Фуртадо и той се озова очи в очи с Мартин Луков, но стражът на "черно-белите" запази хладнокръвие и предотврати опасността.

В 62-ата минута Христо Иванов отправи точен удар, но той бе по-скоро за статистиката и Янко Георгиев улови с лекота. 2 минути по-късно Иванов залъга бранител в наказателното поле и стреля към вратата, а топката се спря в страничната греда на гостите.

"Синьо-жълтите" не останаха по-назад и на свой ред нацелиха страничния стълб в 68-ата минута. След хитро изпълнение на свободен удар топката се озова в Диего Рапосо и той прокара кълбото покрай Мартин Луков, но то се отклони от гредата.

В 75-ата минута Тодор Павлов пробва центриране, но се подхлъзна от лошия терен и дори се наложи да бъде заменен принудително. 8 минути по-късно локомотивци организираха продължителна атака с остър пас на Лясков в нейния край, но Янко Георгиев внимаваше и изби.

В последната минута на редовното време Мартин Хайдаров беше близо до намаляване на резултата, но ударът му бе отразен от вратаря на гостите.

Локомотив: Мартин Луков, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Тодор Павлов, Кристиян Пешов, Георги Каракашев, Николас Пенев, Христо Иванов, Йохан Нзи, Жулиен Лами, Димитър Илиев

Резерви: Кристиан Томов, Мартин Паскалев, Калоян Костов, Ефе Али, Владимир Медвед, Данило Полонский, Ивайло Иванов, Мартин Хайдаров, Мартин Петков

Крумовград: Янко Георгиев, Матей Шимич, Лазар Марин, Божидар Кацаров, Момчил Цветанов, Джуниет Али, Лукас Сантана, Диего Рапосо, Серкан Юсеин, Рафаел Фуртадо, Матеус Енрике

Резерви: Благой Макенджиев, Ерол Дост, Вячеслав Велев, Станислав Работов, Стефан Попов, Наско Милев, Октай Юсеин, Александър Георгиев, Янис Гуермуш



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).