Любо Пенев: В съблекалнята се налива напрежение повече от месец! Срещам абсолютна подкрепа от феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:19
2196
Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев говори след загубата на своя отбор с 0:2 от Крумовград на "Лаута". Той сподели, че иска да коментира футбола, а когато се наложи, ще говори и по други теми. 

"Не е лесно. Аз съм ги предупредил, че няма да имаме лесни мачове. Особено, когато се налива напрежение в съблекалнята от повече от месец. Коментираме го, анализираме го. Колкото и да е трудно, трябва да сме максимално концентрирани. Това не е оправдание. Не завършваме ситуациите, не шутираме, изоставаме по тези показатели. Това в един момент решава мача в полза на противника. 

Не искам да правя повече коментари. Интересува ме футболната част. Когато се наложи, ще дам коментар по други теми. 

Трябва да изчистим футболните грешки, които не са малко. Това е много важно за нашето представяне. Няма да имаме лесни мачове. Това е много ясно и го разбираме. Аз си обичам професията, обичам футбола. Харесвам си отбора. Всичко с времето... Работа, диалог, работа, анализи. Така се случват нещата. 

Какво значи нещата да се подобрят? Загубихме точки. Казах доста неща за днешния мач. Това е посоката, в която трява да работим и да подобряваме. Срещам абсолютна подкрепа от феновете. Това е много важно. Не трябва да ги изоставяме в нито един момент. Благодаря на тези хора, които продължават да идват на стадиона и да бъдат с нас", каза Пенев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).