Треньорът на ЦСКА 1948: Не заслужавахме да загубим!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:53
580
Валентин Илиев сподели разочарованието си след загубата на ЦСКА 1948 от Ботев: "Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим. Имахме достатъчно възможности да отбележим, но не успяхме да ги оползотворим. Ботев нямаха много шансове, но показаха изключителна ефективност."

Той добави: "Винаги разговарям с футболистите и им напомням да играят с повече смелост и увереност, особено в наказателното поле на противника. Там трябва да поемем отговорност, а не да се страхуваме и да прехвърляме топката на друг. Не е нормално, когато сме в позиция да нанесем удар, да връщаме топката към фланга. Трябва да сме по-решителни и ефективни."

Илиев припомни и предишния мач: "След мача със Септември бях критичен към отбора за поведението ни, след като поведохме в резултата. Това беше урок за нас. Днес не мога да виня играчите, всички се раздадоха максимално, но трябва да сме по-смели и да поемаме повече отговорност."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).