Над 100 деца се включиха в мемориала "Ден на треньора"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:17
335
Мемориалът “Ден на треньора" премина с много усмивки и награди за участниците. Организаторите от СКБ “Марица-Кършияка", с помощта на Община Пловдив, отново се бяха постарали да зарадват всяко дете и да напомнят за онези, оставили следа в пловдивския баскетбол.

Честването премина под формата на стрийтбол и тази година. Взеха участие над 100 деца от отборите на “Хебър Пазарджик, “Академик“ Пловдив и "Марица Кършияка“. Състезателите сами организираха отборите си, а някои си избраха имена.

За настроението се грижеше диджей. След многото тичане и игра под силното слънце имаше нужда от разхлаждане и за това се бяха погрижили от "Парти дринкс". Кетърингът отново беше поверен на "Eat&GO“, които осигуриха на децата сандвичи и различни сладки изкушения.

Отборите по възрасти се класираха:

12г.

1. "Академик“

2. "Шампион“

3. "Мълнии“

14г.

"Ракети“

"Хебър“

"Академик“

16г.

"Марица“

"Марица 3“

"Хебър“

18г.

"Марица“

"Папагали“

"Хебър“

Имаше и индивидуални отличия за най-добър стрелец от наказателната линия и от зоната за три точки. Спечелилите предизвикателствата получиха купи от "Ейч ес бизнес“

СКБ "Марица-Кършияка“ изказва своята благодарност към г-н Урджанов и благодари на "Декатлон“ за партньорството.

За да уважат паметта на големия Тодор Ненов, край игрището отново бяха част от възпитаничките му от славния женски тим през 90-те години - Цонка Вайсилова, Мариана Манавска, Елена Мрянова и Мариана Иванова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 26
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).