Баскетболният Берое има нов генерален спонсор

Автор: Лъчезар Тодоров
Коментари (0)
13:53
306
Българският букмейкър BETHUB е новият генерален спонсор на баскетболния клуб Берое.

"С радост обявяваме, че БК Берое сключи ново партньорство с компанията BETHUB, която ще застане зад нас, като генерален спонсор, в стремежа ни да развиваме баскетбола в Стара Загора. В ситуация, в която подкрепата и инвестициите в спортната сфера са от особено значение, ние сме изключително благодарни на BETHUB за тяхната решителност и готовност да ни се доверят.

Подобни партньорства не само укрепват клуба, но и дават устойчив хоризонт за развитие. С помощта на BETHUB, ще дадем всичко от себе си да реализираме нашите амбициозни планове и да осигурим още по-добри условия за развитие на мъжкия и женския отбор."

Изпълнителният директор на БК Берое - Иван Николов, сподели:

"Със задоволство приветстваме BETHUB в семейството на БК Берое. В нашите мъжки и женски отбори работим професионално, амбицирано и целеустремено, с ясна визия за изграждане на дългосрочни успехи за Берое. С новата подкрепа сме убедени, че ще можем да постигнем значителни резултати, разчитайки, разбира се, и на нашата вярна публика.“

"Берое е доказана марка в спорта в България и нашият оператор BETHUB е горд да се асоциира именно с този бранд. Щастливи сме, че можем да подкрепим развитието на спорта в Стара Загора. BETHUB е оператор, роден в България, насочен изцяло към българския пазар, затова сме щастливи, когато можем да помагаме на родния спорт“, заяви от своя страна Кирил Налджиев, управител на BETHUB.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).