Оставки ли? Юношите на Локо сгазиха Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:08
792
Отборът на Локомотив (Пловдив) до 16 години записа успех над Левски (София) в мач от Елитната група. Възпитаниците на Добрин Орловски показаха мъжество и характер, като сътвориха обрат и победиха категорично “сините" с 4:1.

Гостите успяха да открият първи резултата. Играч на “сините" бе точен за 0:1 в 32-ата минута. В 43-ата, след разбъркване в наказателното поле на Левски, Патрик Койрушки се оказа най-съобразителен и с изстрел от точката за изпълнение на дузпа изравни за 1:1.

През втората част “черно-белите" вдигнаха оборотите, като реализира още три попадения в рамките на 8 минути за крайното 4:1. В 60-ата минута Кристиан Колев открадна една топка по лявото крило, нахлу в наказателното поле и подаде към свой съотборник, а вратарят на Левски успя да избие. Топката стигна до Стилян Лазаров, който се оказа на точно място, за да реализира за 2:1.

В 65-ата минута Александър Николаев покачи на 3:1. Разбъркване в наказателното поле на Левски и серия от рикошети му позволиха да шутира и да реализира, съобщават "черно-белите". Крайното 4:1 бе оформено в 68-ата минута. Кристиан Колев напредна в ляво и асистира на Иван Кънчев, който не сбърка и реализира.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).