Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС

Автор: Бойко Серафимов
Коментари (0)
19:33
629
Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо даде ексклузивно интервю пред "Фокус". В него той коментира кои ще са новите заместник-шефове в БФС.

"От утре (вторник) фактически имаме нов изпълнителен директор, който вече официално влиза в длъжност и това е Андрей Петров. Заместник изпълнителен директор по футболните въпроси ще бъде Добрин Гьонов, а Ивета Банкова ще бъде заместник изпълнителен директор по международните неща - връзки с ФИФА и УЕФА.

Изцяло сме започнали по нов начин, с нова визия. Започнали сме нови неща да правим и тези 6 месеца, които минаха са основа върху това, което ще започнем да градим."

Очаквайте в следващите часове още интересни новини от интервюто, а цялото, очаквайте утре сутрин в предаването "Утрото на "Фокус" с Ася Александрова", след което ще бъде налично и на нашия сайт във видео формат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).