Гонзо пред "Фокус": Независим съм от всички бивши и настоящи управници във футбола

Автор: Бойко Серафимов
Коментари (0)
08:36
550
Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо даде ексклузивно интервю пред "Фокус". В него той отхвърли спекулациите, че е зависим от някого.

Звучите така, сякаш трудно бихте се оставили някой да ви излъже или заблуди във футболно отношение или не само?

Ами, преминал съм през много неща и като футболист и след това като ръководител, за да може някой да ме изненада или някой да ми налага нещо, което трябва да правя. В началото се говореше, че съм зависим от някакви хора. Всеки един трябва да знае, че аз съм зависим само от себе си. И който каквото иска, когато някой ... с много хора си говоря, имам сигурно по 10 срещи на ден, слушам хората, виждам, гледам, преценявам. Ако нещо е удачно да се приложи във Футболния съюз, аз го вземам под внимание. Но да си мисли някой, че може да ми дава съвети и акъл какво да правя, нещо се е объркал.

Говорите за всички хора, свързани с футбола, предишни управници ...

На  всички нива и във футбола и извън футбола. Така че не смятам, че някой може да ми налага каквото и да било в този живот, не само във футбола.

Очаквайте цялото интервю тази сутрин в предаването "Утрото на "Фокус" с Ася Александрова", след което то ще бъде налично и на нашия сайт във видео формат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).