Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43
408
На 27-ми септември, за десета поредна година се отбеляза Европейският ден на спорта в училище, който се организира в България от сдружение "BG Бъди активен“ и е част от кампанията NowWeMovе и Европейска седмица на спорта. Футболисти от представителния тим на "Марица“ се включиха в инициативата, като посетиха СУ" Св. Константин – Кирил Философ", където тази година се включиха над 300 ученици. Атанас Ташолов, Димитър Пройчев, Александър Праматаров и Георги Михайлов зарадваха децата от начален етап.

Началото на събитието бе поставено от директора Елена Костадинова и от официалния гост Николай Бухалов – най-успешният ни състезател по гребане кану, участвал на четири олимпиади. Той е единственият български спортист с два златни медала от едни олимпийски игри. Наши гости бяха също г-жа Даниела Митева- заместник кмет на район Южен и експертите от отдел Екология на район Южен – г-жа Евтимия Първанова и г-жа Галина Спасова.

Представителите на "Марица“ демонстрираха загрявка и запознаха учениците с ползите от спорта. Под звуците на музиката показаха общоразвиващи упражнения и подготвиха децата за предстоящите игри.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).