Още македонци идват в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:55 / 17.01.2007
1354
След като на първото за годината занимание акостираха четирима македонци, на Лаута вече чакат още няколко таланта от западната ни съседка и със сигурност най-вече съжаляват, че Македония не е с Балгария в Европейския съюз. За разлика от трениращия в момента македонски квартет - Томи Пандев, Алекс Стоянов, Саздовски, Боянов, чието бъдеще на Лаута е спорно, чаканите двама техни сънародници имат далеч по-големи шансове да станат част от представителния тим на клуба. 24-годишния десен бек Димитре Лазаревски е национал на страната си и ще дойде на Лаута като свободен агинт и в случай, че оправдае очакванията на Иван Маринов, ще му остане единствено да договори личните си условия със собственика Александър Тасев. Заедно с него до края на седмицата ще пристигне и 16-годишния юношески национал Симон Марковски, харесан от Масларя още през декември на пробния лагер, провел се на Лаута. Въпреки, че е в полизрението на старши-треньорът и мениджър на черно-белите, Марковски най-вероятно ще подсили юношеската формация на набор 89, където ще се завърнат още двама трениращи в момента на Лаута - Стайко Стойчев и Тодор Тодоров. Последните двама минават за едни от най-перспективните от селекцията на Джеки Стамболиев и със сигурност развитието им в школата ще бъде следено от Маринов.

Бразилците Алекс дос Сантос и Даксон да Силва пък почти сигурно ще изпуснат цялата първа седмица от тренировките в Пловдив. Двамата имат уредени билети за четвъртък, което означава, че няма да са на линия дори и за петъчното занимание. Все пак, Иван Маринов е запланувал занимания дори и за събота, когато ще стане ясна съдбата на всички със статут на дошли на пробен период. В четвъртък и петък на Лаута ще се тренира двуразово и Масларя ще преценя ноодошлите най-вече в тренировъчни игри с топка.

На Лаута вече ще тренират със спортната екипировка на "Асикс", с която клуба бе обвързан от 2001 до шампионската 2004-та година.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).