Ботев пазарува в Сиера Леоне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (55)
14:25 / 17.01.2007
1687
Ботев (Пд) е напът да разшири футболната география на България. Клубът чака на проби двама играчи от Сиера Леоне. Африканците са млади момчета - набор 1991 г.

Най-късно утре пък в Пловдив трябва да пристигнат и аржентинските попълнения. Мениджърът Мауро Бернабей чакаше двамата играчи в Рим вчера. Неговата задача бе веднага да ги качи на самолета за България. Стана ясно още, че соченият за сигурно ново попълнение Атанас Чепилов (Динамо К) трябва да пристигне най-рано в понеделник. Той все още е в Киев и самолетният му билет е резервиран за петък.

Стана ясно още, че шансовете на Дормушали Саидходжа - Муси да подпише договор с датския Рандерс са нараснали много. Вчера шефовете на клуба пратиха нападателя Яспер Кристиансен за една година в Колдинг. Според запознати в Рандерс освобождават мястото за родения в Асеновград футболист. Таранът на Ботев Саидходжа е на проби в отбора, където рита екскапитанът на ЦСКА Тошко Янчев. В Пловдив се говори, че Ботев и Рандерс вече са започнали преговори за закупуването му.

- Не бързайте. Още нищо не се знае - коментира за "7 дни спорт" по телефона от Дания Саидходжа.

В петък Дормушали ще направи неофициален дебют за Рандерс в контрола срещу Хобро ИК. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (55)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).