ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боби Димитров: Левски е най-големият дразнител за Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28Коментари (0)927
© Plovdiv24.bg
Бившият играч на Левски и Ботев Пд – Борислав Димитров – разкри пред "Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между двата тима. Той посочи кое ще бъде ключовото, за да се спечели този мач.

"Очаквам пълен стадион и уникална атмосфера. За всички е ясно, че когато има шоу по трибуните, футболът е по-различен. Убеден съм, че мачът ще бъде много интересен. Срещата ще бъде отворена до последно. И двата тима влизат в този двубой след много важни победи. Макар и минимални, тези успехи носят самочувствие и точки. Затова ще влязат спокойни, уверени и с огромно желание за победа. Този мач е сред класиките в родното първенство. Левски е най-големият дразнител за Ботев Пд. Ключови в този мач ще са дребните детайли. Двата отбора се познават много добре. Схемите им са ясни и не вярвам да има огромни промени. Всеки от тях ще се опита да наложи своя стил на игра. Индивидуалната класа на дадени играчи също може да се окаже ключова. Миг на гениалност от един играч може да реши всичко в този двубой."

"Може да кажем, че със сигурност има много голяма промяна в Левски в сравнение с миналата година. Физически момчетата на Станислав Генчев стоят много добре на терена. През миналия сезон не беше така. Тогава след 60-ата минута играчите изнемогваха. Сега се опитват да налагат сериозно темпо от първата до последната секунда. Бележат доста голове и нападат постоянно. Физически със сигурност са на доста по-високо ниво. Сега и изпълнителите са доста по-различни. Но за по-голям скок и вдигане на нивото ще е нужно още време. Има една приятна еуфория и сред феновете на тима. Виждаме, че те са навсякъде с отбора. Независимо от това какво е времето или къде се провежда даден мач. Те са просто навсякъде! В момента Левски е на прав път! Въпросът е от мач на мач, от седмица на седмица да надграждат. На всички е ясно, че има още много работа с този отбор. Те показват мотивация и желание, макар и трудно в някои мачове да успяват да вземат победите. Това са предпоставки за изграждането на един силен отбор, който да е конкурентноспособен на Лудогорец. Според мен и Левски, и Ботев Пд в края на сезона ще бъдат в Топ 4″, заяви Димитров.
Още по темата: общо новини по темата: 696
02.10.2024
02.10.2024
02.10.2024
02.10.2024
01.10.2024
01.10.2024
предишна страница [ 1/116 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
В Англия: Юноша на Ботев титуляр срещу Ливърпул в младежката шампионска лига
Национали на Ботев ще играят с Азербайджан и Словения
Двоен празник в Ботев
Bultras посети мач от ШЛ, благодари за топлото посрещане
Левски рискува, хвърля важен контузен играч срещу Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: