Поредният изгонен треньор: Няма друг отбор, който в десет мача да е гостувал девет пъти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:16
905
Бившият старши треньор на Хебър Веселин Великов сподели защо се е стигнало до раздялата с клуба от Пазарджик. Той разкри, че е останал изненадан от решението на ръководството и призна, че с шефовете на клуба са си поставяли различни цели.

Ето какво още каза той пред "Мач Телеграф":

"Причината за раздялата са резултатите. Разбрахме се с ръководството и си тръгвам по взаимно съгласие. Всеки треньор като подпише договор с даден клуб, си носи оставката в джоба. Така са преценили от ръководството, така се случи. Всеки иска да има добри резултати и те да дойдат възможно най-бързо. Ние направихме един нов отбор и не играем в Пазарджик.

Реално всеки мач сме гости. Свършихме голям обем от работа. Имахме една победа и три равенства в десет мача. За съжаление с ръководството не гледаме в една посока. Когато е така, няма как да се случат нещата и е по-добре да се разделим. Оставям отбора в добра форма. Имаме и трима национали. Марсио, Набил Макни и Душан Вукович. Няма друг отбор, който в десет мача да е гостувал девет пъти. Можеше и още точки да спечелим, но не успяхме.

Мисля, че момчетата ще имат сили да победят Ботев Враца в предстоящата среща. Ако това се случи, Хебър ще се качи нагоре в класирането. Желая на всички успех! Сбогувахме се с момчетата. Не е приятно, но такива са обстоятелствата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).