Жалко! Останахме без един от най-добрите си играчи за мача с Люксембург на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55
485
Българският национал Илия Груев е увредил менискуса си по време на мача на клубния му отбор Лийдс срещу Норич във вторник и след прегледа с ядрено-магнитен резононас е ясно, че ще отсъства от терените за около месец, съобщиха близки до футболиста.

Груев получи травма в коляното в началото на срещата и беше заменен в 20-ата минута от Джо Ротуел. Първоначалните прогнози за състоянието му не бяха оптимистични и той премина преглед с ядрено-магнитен резонанс. Резултатът от скенера обаче беше сравнително оптимистичен – няма увреждане на връзките.

При това положение Груев би трябвало да се върне на терена в началото на ноември, което означава, че пропуска срещите на националния отбор на България в турнира Лига на Нациите през този месец. Българският тим, който до момента има четири точки в група С3 на турнира, приема на 12-и в Пловдив Люксембург, а три дни по-късно гостува на Северна Ирландия. Двете срещи могат да дадат до голяма степен отговор какво място в крайното класиране ще заемат лъвовете и дали ще играят в по-горна дивизия в следващото издание на турнира.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).