"Сините" фенове изкупиха гостуващия сектор, взимат от билетите за "жълто-черните" привърженици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:04
1412
Левски ще има мощна подкрепа на Колежа за дербито с Ботев Пловдив, което е в събота от 20,00 часа. "Сините“ фенове разграбиха пуснатите в предварителна продажба 1800 билета за мача, които бяха предоставени от домакините и се продаваха в магазина на Левски на "Герена“.

Нещо повече – "сините“ фенове започнаха да купуват и от билетите, които са предвидени за феновете на Ботев Пловдив. Става дума за пропуски в Сектор С (трибуна Изток), блок 22 на Колежа. Въпросната трибуна е прилепена до сектора, в който ще бъде разположена агитката на Левски.

Бърза проверка показа, че около 100 билета от тази трибуна вече са изкупени, а всички те са именно в зоната, която е най-близо до "сините“ фенове, пише "Мач Телеграф". Няма закупен нито един друг талон във въпросната трибуна. Феновете на Левски дори обсъдиха този похват във форума на официалната страница на клуба във Фейсбук. Съветите са привържениците, които купуват билети за въпросния блок 22 в Сектор С, да не влизат на стадиона с видими артикули на Левски, защото иначе могат да не ги пуснат.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).