ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш шеф на Локо алармира: Има огромна опасност клубът да мине през чистилището на по-долните групи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04Коментари (2)2393
©
Шефът на Локо Пд, под чието ръководство "смърфовете“ грабнаха шампионската титла на България през 2004 година – Емил Наков – предупреди, че клубът може да влезе в много опасна зона, ако Христо Крушарски се оттегли.

"Явно има проблеми в Локо Пд, което е много притеснително. Резултатите на терена са показателни. Нещата са много сложни. Любо Пенев е прав, че нещата трябва да се разграничат. Едно е това, което се случва на терена, а друго е случващото се по високите етажи в клуба. Да не забравяме, че предстоят и избори. Трябва да сме благодарни на Бойко Борисов, че двата пловдивски отбора имат нови стадиони. Доколкото разбирам и Марица ще има подобрения по базата. Голяма благодарност за това“, започна Наков пред "Мач Телеграф“.

"Феновете добре искат Крушарски да се махне, но като си тръгне какво ще последва? Дали няма да стане по-лошо. Със сигурност не мога да се върна, защото вече съм на години и съм далеч от тези неща. Има огромна опасност клубът да мине през чистилището на по-долните групи. Реално погледнато, ако Крушарски иска определена сума, за да се раздели с акциите, плюс задълженията и текущите разходи, не съм сигурен, че ще се намери човек или компания, която да поеме всичко това. Освен това и терените не са в добро състояние. Въобще не са на нивото, което се очакваше. Като човек, който е бил част от този клуб, ще си позволя да призова всички, обичащи Локомотив, да укротят топката. От една страна феновете да се успокоят, а от друга и собственикът да намали темпото. Същото трябва да направят и останалите от спортно-техническото ръководство, защото резултатите са плачевни. Всички тези неща влияят и на момчетата на терена. Не виждам човек, който ще извади кестените от огъня. Много е сложна ситуацията, а лошото е, че не само в Локомотив е така. Виждаме какво се случва и в Спартак Варна. Въздържам се от прогнози и дано всичко да бъде наред и в Локо, и в Спартак. Ако действително Крушарски се откаже, нещата ще станат много лоши. Моят апел е и феновете малко да преосмислят нещата. Държавата и общината много са помагали на Локо Пд и това не бива да се пропилява с лека ръка“, продължи той.

"Искам да честитя и на Христо Бонев голямата радост в неговото семейство. Роди му се правнуче. Това е много хубаво и се зарадвах. Зума е велик човек, който е постигнал много! Колкото до Локо Пд, мога да кажа още, че един човек, който е дал дори една стотинка за благото на този клуб, е достоен за уважение. Не е лесно сам да издържаш футболен клуб в днешно време. Това е геройство и тези хора трябва да се уважават. Всички трябва да седнат и да се разберат, преди да е станало късно. В Пловдив има много хора, които обичат този клуб и искат той да успява и да печели. Има и такива, които са с големи възможности и е добре те също да помогнат. Сега е добър момент. Трябва всички да бъдем по-смирени и да продължим напред“, завърши Наков.
Още по темата: общо новини по темата: 279
03.10.2024
03.10.2024
03.10.2024
02.10.2024
02.10.2024
02.10.2024
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както е казал народа:" Отиде коня в ръката". Което значи: "Сбогом Гергино"! Таборът се връща в родния Кюстендил.
0
 
 
Прибирай си ги в Кюстендил, Емо! Първите припознавачи в историята на България са набелязали този път да припознаят клуб от Силистра, но това няма да им е последения път... Столюпиновския любимец заслужава да се върне към историята си, а именно асансьор между групите, както всички го помним!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо плащат по 10 лева в Разград
Помощниците на Любо Пенев: Илко Пиргов се радва на загубите и говори абсолютни лъжи!
Фен на Локо пред Plovdiv24.bg: Поредната лъжа на г-н Крушарски! Къде е този 1 милион, всичко е обрасло с бурени
Крушарски: Аз на феновете…изобщо съм ги, да не кажа нещо! Ще се срещна с футболистите, написах съобщение на Пенев
Крушарски се връща в България, среща се с доверено лице на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: