Бивш шеф на Локо алармира: Има огромна опасност клубът да мине през чистилището на по-долните групи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:04
3708
Шефът на Локо Пд, под чието ръководство "смърфовете“ грабнаха шампионската титла на България през 2004 година – Емил Наков – предупреди, че клубът може да влезе в много опасна зона, ако Христо Крушарски се оттегли.

"Явно има проблеми в Локо Пд, което е много притеснително. Резултатите на терена са показателни. Нещата са много сложни. Любо Пенев е прав, че нещата трябва да се разграничат. Едно е това, което се случва на терена, а друго е случващото се по високите етажи в клуба. Да не забравяме, че предстоят и избори. Трябва да сме благодарни на Бойко Борисов, че двата пловдивски отбора имат нови стадиони. Доколкото разбирам и Марица ще има подобрения по базата. Голяма благодарност за това“, започна Наков пред "Мач Телеграф“.

"Феновете добре искат Крушарски да се махне, но като си тръгне какво ще последва? Дали няма да стане по-лошо. Със сигурност не мога да се върна, защото вече съм на години и съм далеч от тези неща. Има огромна опасност клубът да мине през чистилището на по-долните групи. Реално погледнато, ако Крушарски иска определена сума, за да се раздели с акциите, плюс задълженията и текущите разходи, не съм сигурен, че ще се намери човек или компания, която да поеме всичко това. Освен това и терените не са в добро състояние. Въобще не са на нивото, което се очакваше. Като човек, който е бил част от този клуб, ще си позволя да призова всички, обичащи Локомотив, да укротят топката. От една страна феновете да се успокоят, а от друга и собственикът да намали темпото. Същото трябва да направят и останалите от спортно-техническото ръководство, защото резултатите са плачевни. Всички тези неща влияят и на момчетата на терена. Не виждам човек, който ще извади кестените от огъня. Много е сложна ситуацията, а лошото е, че не само в Локомотив е така. Виждаме какво се случва и в Спартак Варна. Въздържам се от прогнози и дано всичко да бъде наред и в Локо, и в Спартак. Ако действително Крушарски се откаже, нещата ще станат много лоши. Моят апел е и феновете малко да преосмислят нещата. Държавата и общината много са помагали на Локо Пд и това не бива да се пропилява с лека ръка“, продължи той.

"Искам да честитя и на Христо Бонев голямата радост в неговото семейство. Роди му се правнуче. Това е много хубаво и се зарадвах. Зума е велик човек, който е постигнал много! Колкото до Локо Пд, мога да кажа още, че един човек, който е дал дори една стотинка за благото на този клуб, е достоен за уважение. Не е лесно сам да издържаш футболен клуб в днешно време. Това е геройство и тези хора трябва да се уважават. Всички трябва да седнат и да се разберат, преди да е станало късно. В Пловдив има много хора, които обичат този клуб и искат той да успява и да печели. Има и такива, които са с големи възможности и е добре те също да помогнат. Сега е добър момент. Трябва всички да бъдем по-смирени и да продължим напред“, завърши Наков.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).