Станислав Генчев: На 99% Ивелин Попов дойде в Ботев заради мен! Мачът в събота не е по-специален, знам силните и слабите им страни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:45
2649
Старши треньорът на Левски (София) Станислав Генчев беше гост във второто изданиe на подкаста "Гласът на "Левски".

Ето какво сподели бившият наставник на Ботев за предстоящия сблъсък в събота:

"Не мога да кажа, че този мач е по-специален. За мен е плюс, че съм бил треньор на Ботев и познавам по-голяма част от футболистите. Знам как те реагират когато срещу тях се изправи Левски, как играят под напрежение и в момента какъв начин на игра имат."

"Познавам добре силните и слабите им страни и мога да кажа, че това е плюс, но не мога да кажа, че мачът е по-специален за мен."

"Два от най-добрите отбори в България се срещат. Очаквам стадионът да е пълен и да стане футболен празник, в който да сме победители."

"Ивелин Попов е пример как един футболист, който обича играта, раздава се и въпреки преклонната си възраст за футболна кариера, може да е един от най-добрите футболисти в българското първенство. На 99% неговото идване в Ботев се дължи на това, че аз го исках и сме приятели и го убедих да дойде в Ботев, което се оказа и най-силния им трансфер в последните години."

"Със сигурност ще му обърнем внимание, защото статистиката показва, че когато той не е на терена от 7 мача са спечелили само една точка без него. Без него те не могат да преодолеят един съперник."

"В последния мач след негово подаване Ботев победи в Бистрица. Много добър футболист, който буквално може 20-30 минути да не направи нищо на терена и с едно отиграване да реши мача."

"Ако изолираме неговите силни страни, които са в атака, не смятам, че могат да ни направят кой знае какви проблеми останалите футболисти на Ботев."


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).