Томбола с награди, текбол и subsoccer очакват феновете на Ботев - Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:21
490
Тази събота Ботев се завръща у дома след 4 поредни гостувания. Срещата с Левски се очертава да е истинско дерби, а от клуба са подготвили редица изненади и активности за привържениците както преди мача, така и по време на самия двубой. 

Сблъсъкът със "сините“ стартира в 20:00 часа на стадион "Христо Ботев“. Все още можете да закупите своя пропуск от kolezha.bg.

Официално вратите на стадиона ще отворят в 17:30 часа, а паркинът – в 17:00. Призоваваме всички привърженици да не чакат до последния момент, а да се насочат към стадион "Христо Ботев“ максимално рано, за да се избегнат струпвания и забавяне при влизането за мача, съобщават от клуба. 

Паркоместата за двубоя са силно ограничени, като ще има и специална организация на движението в периметъра на стадиона, наложена от органите на реда.

Призоваваме и всички фенове да се включат в дрескода за мача срещу Левски. Всеки привърженик може да закупи специалната фланелка "Вечната 8-ца“, посветена на Динко Дерменджиев – Чико. Тениската е налична както в клубния магазин на стадион "Христо Ботев“, така и онлайн. 100% от събраните средства от продажбата ще отидат за изграждането на паметник на легендарния Чико.

В часовете преди мача пък привържениците във фензоната около "Колежа“ ще могат да се насладят на специални игри. От клуба са подготвили маса за текбол, където всеки може да покаже своите умения. За любителите на по-различните изживявания ще има и въможност да се включат в subsoccer игра. 

В клубния магазин по случай 95 години от спечелването на първата шампионска титла от Ботев, която идва точно след победа над Левски, ще бъде разположена реплика на Царската купа, с която всеки привърженик може да се снима.

На самия стадион пък притежателите на клубни карти имат шанса да и този път да спечелят още големи награди. Във всеки от секторите ще бъдат разположени специални баркодове от нашите партньори от Watch24. Всеки посетител може да сканира кода, да се регистрира и да участва за чисто нов часовник.

На полувремето ще бъде разиграна и томбола, като притежателите на клубни карти могат да спечелят ваучер за 200 лв. от ресторант "Авокадо“ или ваучер на същата стойност от "МАКС Стил“.

Всички присъстващи могат да очакват и специална изненада непосредствено преди първия съдийски сигнал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).