ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генчев: Няма причина да не бъдем приети добре в Пловдив, някои медии създават интриги
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00Коментари (1)1351
© ПФК Левски
Старши треньорът на Левски - Станислав Генчев даде пресконференция на стадион "Георги Аспарухов" преди утрешния сблъсък с Ботев (Пловдив).

Ето какво сподели наставникът на "сините":

"Няма нищо ново около нас, освен че ми прави неприятно впечатление, че доста медии опитват да създават интриги и изкарват в заглавие неща, които не съм казвал. Днес излезе заглавие, че Генчев каза, че "Ботев щяха да имат 1 точка без мен". Никога не съм казвал това. Казах относно Ивелин Попов, че в седемте мача, в които той не е играл, отборът е спечелил 1 точка. Никога не съм казвал, че без мен Ботев щяха да имат 1 точка. Търсят начин да си продават вестниците и да създават сензации, но всеки си носи отговорност за написаното и казаното."

"Винаги съм разчитал на отборната игра, не на персоналното пазене. Персоналното пазене не влиза в моята концепция. Трябва да ограничим пространството не само на Ивелин Попов, а на всички офанзивни футболисти на противника. Ивелин Попов захранва нападателите с добри и удобни топки, Ботев има скорост в атака, трябва да затворим всички пространства."

"Отборът им е по-различен спрямо периода, когато аз бях там. Взеха се качествени играчи, треньорът е направил три подготовки, много по-добър е Ботев от моето време начело на отбора. Генерално не смятам, че Ботев ще промени нещо в начина си на игра, както не смятаме и ние да променяме нашия стил на игра. Ако играем както срещу Арда, мисля, че ще победим, и то без проблеми. Създадохме достатъчно ситуации за гол, трябва да изчистим грешките в защита - те бяха малко, но едната се оказа фатална. Единствено Лима няма да попадне в групата, само с три тренировки няма как да го използваме в утрешния мач, още не е в оптималната си форма. Като станах треньор на Ботев, бях приет изключително добре, имах само трудни моменти там, феновете ме подкрепяха във всеки момент, казвах каквото мисля."

"Няма причина да не бъдем приети добре в Пловдив, но аз мисля само как да зарадваме нашите фенове с победа. Със сигурност много идеи не успях да осъществя в Ботев, но нека не ровим в старите рани, не се знае утре какво ще излезе по вестниците. Със сигурност обстановката предразполага футболистите да дадат най-доброто от себе си, темпото да е по-добро, очаквам утре темпото да е над средното за нивото в България, това е плюс за нас. Нищо не ми липсва в момента, всичко, което съм поискал от ръководството - условия, селекция, лагери, го имам."

"Всеки мач наблягаме на статични положения, имаме хора, които центрират отлични топки в наказателното поле, имаме футболисти, които играят добре с глава - това е предимство за нас. Карлос Охене вече е добре, не знам дали ще е титуляр утре, ще преценим преди мача дали да е титуляр или да помогне в последните минути, както беше срещу Арда".
Още по темата: общо новини по темата: 717
04.10.2024
04.10.2024
04.10.2024
04.10.2024
04.10.2024
04.10.2024
предишна страница [ 1/120 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Локo Пловдив 1926
премахни филтъра

0
 
 
Станиславе, бъди сигурен че поне бяло-черната част на града ще ви приемем добре и ще ви обслужим подобаващо, особено футболистите с тъмен цвят на кожата (едвам издържам). Обичаме синия отбор и само смъртта може да ни раздели.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна още две прожекции на филма за Купата
Ботев изравни "брадясал" рекорд в българския елит
Томбола с награди, текбол и subsoccer очакват феновете на Ботев - Левски
"Колежа" все още чака първата голяма шампионатна победа на Ботев
Гунди с "жълто-черния" екип - ето как изглежда във филма "Легенда за любовта"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: