Ботев срещу Левски, Керкез срещу Генчев! Време е за шоу с един от най-големите мачове в България

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
07:00
1776
Ботев (Пловдив) посреща Левски (София) в най-интересния мач от 11-ия кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Сблъсъците между двата тима винаги са с огромен заряд, а битката по терена и трибуните предизвиква интереса на футболна България.

"Сините" се представят много силно от началото на сезона, като сериозно дишат във врата на Лудогорец в битката за първото място.

От своя страна "канарчетата" също играят на високо ниво и при успех в днешния сблъсък ще се доближат на само три точки от столичани.

Завръщането на Станислав Генчев на "Колежа" също се очаква с голям интерес, след като наставникът не успя да разгърне пълния си потенциал при "жълто-черните".

Настъпи моментът за един от футболните шедьоври в българския футбол. Ботев срещу Левски винаги носи наслада за зрителите, време е за шоу!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).