Нападател на Ботев в Барселона, завръща се скоро в игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:32
1172
Нападателят на Ботев Пловдив - Георги Николов ще замине в понеделник, за да премине през нови прегледи в Барселона. 22-годишният таран е извън игра от началото на април, когато получи тежка контузия в коляното при нулевото равенство с ЦСКА 1948 на "Колежа“.

Младежкият национал претърпя операция и възстановяването му вървеше по план, но треньорският щаб на канарчетата няма да иска да го рискува през есента. След прегледите в Барселона нападателят постепенно ще бъде включван в тренировките на тима, като ще получава игрови минути за дублиращия тим във Втора лига.

Плановете на Душан Керкез и екипът му са да използват Николов след Нова година, когато ще има възможност да направи пълноценна подготовка с жълто-черните, съобщава "Тема спорт".

Нападателят направи фурор през миналия сезон – първо с екипа на Хебър, вкарвайки осем попадения през есента, което логично доведе до сериозен интерес от водещите клубове у нас, като в крайна сметка Ботев Пловдив си осигури услугите му.

Николов стартира добре и при канарчетата, и в осем двубоя реализира четири попадения. Той си оспорваше голмайсторския приз с Алекс Колев, който тогава носеше екипа на Крумовград, но дойде лошият момент на 7 април и контузията в коляното, която го извади задълго от терените.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).