Керкез за думите на Генчев: Заслужаваме повече респект! Зингаревич даде подкрепа на футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:59
1816
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез отговори на журналистическите въпроси на пресконференцията след мача с Левски.

Ето какво сподели наставникът на "канарчетата":

"Мисля, че играчите днес показаха характер. Трудно е да играеш против Левски. Снажни са, играят директен футбол. Много съм щастлив как се защитавахме при корнери. В някои моменти играехме наистина добре с топката. С 10 души моите момчета усетиха, че имаме качества да издържим. С 10 души седяхме супер. Честитя на феновете. Пожелавам на моя колега Генчев успех. Ще се бием до края!"

"Респект за неговата работа в Крумовград и сега в Левски (б.р. на Станислав Генчев). Когато се говори за статистика, трябва да се провери. Истина е, че Попов е от най-добрите ни футболисти. Ако гледаме назад, има мачове, в които Попов не е играл – и срещи за Купата, в които е почивал. Аз разбирам, малко по-стар съм от Генчев. Знам, че е един от най-перспективните треньори в България и трябва да го подкрепяте, но мисля, че как играем и как работим в Ботев, заслужаваме повече респект. И повече респект от съдиите също. Не знам, може да е било коректно с ВАР. Но аз знам правилника – само капитанът може да говори със съдията, а от Левски говориха много играчи и не получиха жълти картони. Изнервих се, затова и реакцията ми беше такава. Трябва малко повече респект. И за него е било тежко – бил е на добро ниво, но трябва малко уважение за Ботев“.

"Президентът бе с нас днес. Даде подкрепа на момчетата. Донесе им добавена стойност. Футболът е отборна работа. Колкото са важни футболисти и треньори, толкова и шефовете и президентът, а той вади пари и се грижи всичко да е добре. Виждате каква емоция е в Пловдив, честитя му победата“.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).