ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Платих заплатите за септември и съм дотук! Нито стотинка повече!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01Коментари (6)3710
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че повече няма да плати една стотинка за "смърфовете". Бизнесменът бе категоричен, че чака пет милиона лева, срещу които да предаде клубните акции и да се раздели с пловдивчани.

"Давам хляб на около 400 човека. Да се захвана с футбола ме излъгаха Христо Бонев и Атанас Узунов. Помолиха ме да им помогна в трудно време, уговорката беше да им давам по 200 000 на година. Оказа се, че 200 000 отидоха за два месеца. Спортът не ми е далечен, спортен човек съм. С Локомотив съм приключил. Такава обида за втори път ми се нанася. Чашата на моето търпение преля.

Преди четири-пет години плюха, викаха, крещяха, обиждаха, лепиха плакати в моето село. Аз знам, че съм от село, не го крия, аз съм от село Говедарци. Никога не съм казал, че съм от град Пловдив. Гордея се, че съм от село Говедарци. Продължавам да искам пет милиона лева за акциите. За пазарлък трябват две страни. Предлагам, но никой отсреща не предлага друго. Мълчание е. Ще свикам Общо събрание, ще сменим Управителния съвет, защото моят Управителен съвет подаде оставка. Ще държа акциите, докато се появи някой, който иска да преговаря с мен. С най-голямо удоволствие.

Финансирането на Локомотив ли? Аз съм го спрял вече. Платих заплатите, защото за септември месец бях длъжен. Платих ги и съм дотук, повече една стотинка няма да извадя. Една стотинка. Естествено, че е вярно, че съм дал 20 милиона за клуба, това може да се провери. Има счетоводни документи, всичко може да се провери, аз работя на светло", заяви Христо Крушарски в предаването "ЕвроДикоф".
Още по темата: общо новини по темата: 288
07.10.2024
06.10.2024
06.10.2024
06.10.2024
06.10.2024
05.10.2024
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Според мен Крушарски блъфира и очаква да му се молят да продължи да издържа клуба. Така се надява да излезе победител от ситуацията.
+2
 
 
Круши, благодарение на Локомотив Пловдив стана известен! Натрупа активи и дивиденти благодарение на Локомотив Пловдив! Ставай и се махай “со кротце, со благо…”!
+1
 
 
Гнусен паразит. Локо Пловдив не можеш да изнудваш и заплашваш, мишок. Въпреки отрепки като теб сме и ще бъдем Пловдив! Селските номера вървят само пред 1912 руски подлоги. Ще търкаляш ракетите без градушка скоро.
+2
 
 
Круши, благодарим ти за купите, Петата, 6:0, и незабравимите вечери в Европа, и индианците ти благодарят :))) нанесе им доживотна травма. Време е да си кажем сбогом.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От "Лаута" благодариха за подкрепата! Феновете: Винаги ще браним Локомотив!
Любо Пенев: Вярвам, че Локомотив ще продължи да бъде финансиран! От кого - това не знам
Локо продължи пропадането! Късен гол в Разград доведе до трета поредна загуба
Марсилио и Переа най-после с картотеки, излизат титуляри за Локо в Разград
Дубълът на Локо с важен успех, следва дерби с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: