Президентът на Черноморец: Възмутен съм от съдийството в Куклен, пуснахме жалба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28
376
Президентът на Черноморец (Бургас) Спасимир Иванов изрази възмущението си от съдийството в двубоя срещу Атлетик (Куклен) от първенството на Трета лига - Югоизточна група, завършил 0:0. Клубният шеф има сериозни забележки по отношение на начина, по който главният съдия Кристиян Колев е водил двубоя, както и цялата съдийска бригада.

Ето и неговото изявление:

Бих искал да изразя своите впечатления от мача Атлетик(Кулен)-Черноморец, който завърши 0:0. Възмутен съм от поведението на главния рефер Кристиян Колев, както и на цялата съдийска бригада. Те не позволиха реално да се играе футбол. Толерираха симулациите, провокациите и грубостите на домакините. Не бе изваден нито един жълт картон, въпреки многократните основания за това.

Футболистите на Атлетик бавеха играта по най-демонстративен начин, явно симулираха контузии или нужда от лекарска помощ. Нарушаваха феърплея и правилата  по всякакъв начин. На база на изгледания видеозапис изчислихме, че през първото полувреме чистото игрово време е 18 минути, а през второто 20. Тук са включени и статичните положения.

Съдията обаче не реагира по никакъв начин. Толерираше един откровен антифутбол. Спрямо Черноморец се свиреше тенденциозно. И това не е за първи път през този сезон. Ние обаче няма да допуснем подобно отношение към нашия клуб.

Подготвили сме жалба, която е изпратена до Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Приложен е видеозапис с всички скандални отсъждания. Настояваме за сериозно наказание на цялата съдийска бригада.

В Черноморец работим с амбицията да развием един сериозен  проект и да върнем позициите на клуба в българския футбол. Заради това няма да търпим трудът и усилията на всички да бъдат ощетявани по такъв безобразен начин.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).