Домакинов подписа за 2,5 г. с Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
08:32 / 19.01.2007
1475
Малко след 17 часа вчера бранителят Николай Домакинов подписа с Черно море, съобщи ексиграчът на Ботев.

Разтрогналия с "канарчетата" по вина на клуба, защитник сложи парафа си на договор за 2,5 години с "моряците", като на подписването присъства боса на варненци Красен Кралев.

"Приех офертата, първо защото Черно море си е поставил много високи цели, които искам да преследвам и аз. Не е тайна, че съм работил с треньорът Ясен Петров в Ботев, което също наклони везните при избора ми. Другата сериозна оферта бе от Локо (Сф). Черно море разполага със сериозни футболисти и мисля, че още следващата година ще се класираме най-малко в турнира за купата на УЕФА", каза Домакинов.

Преди да бъде замразен в Ботев (Пд) той имаше оферти от ЦСКА и Левски. Домакинов отказа на "армейците" с мотив, че от сделката президентът на Ботев Димитър Христолов ще получи трансферна сума.

След това в кабинета на Александър Томов бяха категорични, че футболист отказал веднъж на "червените" няма да получи втора покана и това окончателно провали преминаването на Домакинов в ЦСКА. Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (67)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).