Влади Златинов се пробва в Интер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (70)
09:21 / 19.01.2007
1424
Нападателят на Локо Владислав Златинов снощи замина на проби в азербайджански тим. Благоевградчанинът днес ще се присъедини в турския курорт Анталия вероятно към Интер (Баку), където също изпитателен срок кара бившият играч на ЦСКА Евгени Йорданов. Първоначално ръководството на Локо не искало да чуе за проби на Златинов, но играчът е настоял да приеме авантюрата.

От Анталия вчера преждевременно пък се прибра вратарят Васил Камбуров. Очакваше се стражът в края на седмицата да играе за литовския Ветра контрола със Спартак (М), но бе отпратен от треньорския щаб. Прибалтийците преценили, че Васко е с твърде скромни възможности.

Вероятно днес от Локо ще бъде освободен кувейтският вратар Ибрахим ал Фареси. Президентът на "черно-белите" Александър Тасев е обещал до края на седмицата да посети отбора, за първи път след зимната ваканция.

За първия ден от подготовката с двуразови тренировки, стадион "Локомотив" вчера бе заключен за публика. Генералният секретар на "смърфовете" Атанас Узунов и кондиционният треньор Атанас Запрянав вчера почерпиха на "Лаута" по случай имения си ден. Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (70)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).