Ето кои присъстваха от Локо и Ботев на важна среща в БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21
829
В централата на Българския футболен съюз в Бояна бе представен проект за отделянето на професионалната лига от БФС и администрирането й от страна на клубовете.

Това се случи по време на дискусия, на която представителите на професионалните клубове бяха запознати с проекта и механизмите за действие в тази насока.

От страна на ПФК Локомотив на срещата присъстваше администраторът на мъжкия отбор Тома Цилев, докато от ПФК Ботев беше изпратен изпълнителният директор Алексей Киричек.

Презентацията бе представена от заместник изпълнителиния директор на БФС Добрин Гьонов в присъствието на изпълнителния директор на Федерацията Андрей Петров.

В заложения план отделянето трябва да се реализира през 2026 година, като целта е достигането на по-големи резултати, а БФС ще окаже основно съдействие по време на процеса по прехвърляне на правата.

Предстои провеждане на среща и с представителите на Втора лига, след което ще бъдат сформирани работни групи, които ще администрират целия процес в продължение на година и половина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).