Левски иска да си върне бивш играч на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:12
4066
Левски търси подкрепления за зимата, а Станислав Генчев призна, че има нужда от играч, който е бил като него – да снове от едното наказателно поле до другото. Освен това обаче на "Герена“ се оглеждат и за халф, който да движи играта на тима. Особено, след като доверието в Джавад Ел Джемили и Марин Петков започна да пада.

"Сините“ следят под лупа играчи не само от чужбина, но и в родното първенство. И има един футболист, който от началото на този сезон се представя отлично и добре познава нещата в Левски. Това е Антонио Вутов. В момента той е част от Спартак Варна, който прави фурор. И той е сред играчите с основен принос за това.

Вутов обаче има договор със "соколите“ до лятото на 2026 година и ще бъде трудно да бъде привлечен. Нещата обаче могат да се променят, ако на "Коритото“ настъпи криза и не се намери човек, който да издържа тима, пише "Мач Телеграф". Със сигурност Вутов и компания едва ли ще останат да играят там без пари.

Вутов има два предстоя на "Герена“. Първият му бе доста успешен и успя да си осигури трансфер в Удинезе. След това дойде под наем в Левски от "фриулианите“, но се превърна в една от жертвите на ерата "Делио Роси“.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).