ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов: Не знам школите на Ботев и Берое дали съществуват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35Коментари (3)3122
©
Босът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов коментира темата с броя на чужденците в българското първенство. Според него, ако ще се привличат чуждестранни състезатели, те трябва да бъдат поне от средна европейска класа, а не пред пенсия.

"Всичко опира до морала и разбирането на ръководителите на клубовете. Кирил Домусчиев има чужденци, но те са качествени и отборът участва в евротурнирите. По този начин влизат пари в клубовете. Ако и другите отбори, които използват чужденци и носят пари, съм съгласен, но те не носят. За да се стигне до това нещо, трябва да има една финансова обезпеченост на клубовете. Ако ще се взимат чужденци, те да бъдат поне от средна европейска класа, а не пред пенсия."

"Разбирам, че в някои клубове в България някои хора нямат думата. В Берое има един човек, който си прави бизнес. Приблизително е и с Ботев. Домусчиев има много и качествени чужденци, но поне участва в евротурнирите. Влизат пари в клубовете от фонд "Солидарност“. Чужденците в тези клубове обаче нямат тази класа да съперничат с европейските клубове. За да могат, трябва да има финансова обезпеченост. Ако взимаш чужденец, да е поне от средна европейска класа."

"Казаха ми, че в Албена щяло да има турнир на безработните чужденци. Няма да се учудя, ако вземем един-двама. Ние не залагаме на собствените си кадри. За какво са тези школи тогава? Аз не знам школата на Берое и Ботев дали съществуват. В Лудогорец тук-там излиза някой футболист, който отива в отбор от "А" група.", заяви Стефанов, цитиран от Sportal.

"Ако искаме в България да има футбол, трябва да има треньори, които имат нюха и панталоните на Димитър Пенев. Да отиде, да ги наложи и да ги направи носители на "Златната топка". Чест им прави, има такива, които разчитат на нашите кадри, но трябва работа. Не може с 35-40 минути работа тези деца да станат.", завърши президентът на "белите".
Още по темата: общо новини по темата: 739
08.10.2024
08.10.2024
08.10.2024
08.10.2024
08.10.2024
07.10.2024
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Пак унижение за индианците, ама дебелия е прав, какви школа, те ботев само някви бананоберачи и чуждоземни баберици, клуба изчезва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Bultras: Време е да покажем кой е истинският господар на Колежа!
Трима от Ботев тренират с юношеския национален отбор
Левски иска да си върне бивш играч на Ботев
Няма да има дерби Ботев - Локо в Трета лига, ето причината
Двама от Ботев ще играят срещу Исландия и Чехия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: