ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (29)
ФК Атлетик (Куклен): Много е цинично ръководството на Черноморец дори да използва думата феърплей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15Коментари (0)1268
©
Ръководството на Атлетик (Куклен) излезе с официална позиция. Реакцията на клуба е продиктувана от обвиненията на Черноморец (Бургас) след мача между двата отбора от 10-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, завършил 0:0.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "баските" от Куклен:

ПОЗИЦИЯ на ръководството на ФК Атлетик (Куклен)

По повод изказванията от страна на ръководството на Черноморец (Бургас) за липсата на феърплей в двубоя помежду ни, категорично заявяваме, че отборът на Атлетик (Куклен) винаги играе в мачовете си за победа и само и единствено с позволени средства.

Разбираме, че бургазлии са разстроени от първите си загубени точки в тазгодишния шампионат, но в Куклен играем на максимума на възможностите, независимо от противника и сме го доказали нееднократно.

Разбираме, че бургазлии имат лош спомен отпреди няколко години, когато именно Атлетик ги спря за промоция в "Б“ група, но в Куклен играем ФЕЪРПЛЕЙ ВСЕКИ МАЧ! Доказваме го на всеки един мач, всеки един сезон.

В Атлетик не коментираме съдийството, въпреки че можем да претендираме, че сме един от най-ощетяваните отбори от началото на шампионата. Мачът бе предаван на живо, има и запис, всеки може да го изгледа и да прецени дали официалните лица са причина за получилия се резултат.

Относно обвиненията в симулации на контузии и бавене на играта - ще направим кратък коментар по темата: Трима от "симулиращите“ ни титуляри са с контузии, единият напусна срещата принудително, пропуснаха вчерашната ни тренировка и са под въпрос за следващия ни мач.

"Извиняваме се“, че футболистите на Атлетик изиграха мъжки мач и се раздадоха, както винаги, вместо в главите им да звучи песента "Полегнала е Тодора“, но припомняме, в Куклен играем феърплей, всеки мач.

"Извиняваме се“, че в Куклен публиката подкрепяше отбора ни от първата до последната минута, а не скочи да бие треньора си, подобно на бургаската. В Куклен публика и отбор сме едно цяло.

Хубаво е в Черноморец, отбор с традиции в миналото, които уважаваме, да започнат малко по-професионално да се отнасят с противниците си, след като са се запътили към професионалния футбол и се надяваме, че като ръководство на футболен клуб, за първи и последен път се налага да коментираме извън футболни теми, но не можем да допуснем граденото с труд и честна игра име на Атлетик (Куклен) да бъде петнено от хора със съмнителни футболни познания и качества.

Много е цинично ръководството на Черноморец дори да използва думата ФЕЪРПЛЕЙ в изказванията си този сезон. Убедени сме, че прекрасно знаят защо.
Още по темата: общо новини по темата: 889
07.10.2024
07.10.2024
06.10.2024
05.10.2024
04.10.2024
30.09.2024
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локо намери елитен съперник за контрола в събота
Марица с важен мач преди битката за Купата
Бруно Акрапович на крачка от завръщане в Първа лига
Bultras: Време е да покажем кой е истинският господар на Колежа!
Спартак гостува на корав съперник в търсене на нов успех
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: