ФК Атлетик (Куклен): Много е цинично ръководството на Черноморец дори да използва думата феърплей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:15
1441
Ръководството на Атлетик (Куклен) излезе с официална позиция. Реакцията на клуба е продиктувана от обвиненията на Черноморец (Бургас) след мача между двата отбора от 10-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, завършил 0:0.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "баските" от Куклен:

ПОЗИЦИЯ на ръководството на ФК Атлетик (Куклен)

По повод изказванията от страна на ръководството на Черноморец (Бургас) за липсата на феърплей в двубоя помежду ни, категорично заявяваме, че отборът на Атлетик (Куклен) винаги играе в мачовете си за победа и само и единствено с позволени средства.

Разбираме, че бургазлии са разстроени от първите си загубени точки в тазгодишния шампионат, но в Куклен играем на максимума на възможностите, независимо от противника и сме го доказали нееднократно.

Разбираме, че бургазлии имат лош спомен отпреди няколко години, когато именно Атлетик ги спря за промоция в "Б“ група, но в Куклен играем ФЕЪРПЛЕЙ ВСЕКИ МАЧ! Доказваме го на всеки един мач, всеки един сезон.

В Атлетик не коментираме съдийството, въпреки че можем да претендираме, че сме един от най-ощетяваните отбори от началото на шампионата. Мачът бе предаван на живо, има и запис, всеки може да го изгледа и да прецени дали официалните лица са причина за получилия се резултат.

Относно обвиненията в симулации на контузии и бавене на играта - ще направим кратък коментар по темата: Трима от "симулиращите“ ни титуляри са с контузии, единият напусна срещата принудително, пропуснаха вчерашната ни тренировка и са под въпрос за следващия ни мач.

"Извиняваме се“, че футболистите на Атлетик изиграха мъжки мач и се раздадоха, както винаги, вместо в главите им да звучи песента "Полегнала е Тодора“, но припомняме, в Куклен играем феърплей, всеки мач.

"Извиняваме се“, че в Куклен публиката подкрепяше отбора ни от първата до последната минута, а не скочи да бие треньора си, подобно на бургаската. В Куклен публика и отбор сме едно цяло.

Хубаво е в Черноморец, отбор с традиции в миналото, които уважаваме, да започнат малко по-професионално да се отнасят с противниците си, след като са се запътили към професионалния футбол и се надяваме, че като ръководство на футболен клуб, за първи и последен път се налага да коментираме извън футболни теми, но не можем да допуснем граденото с труд и честна игра име на Атлетик (Куклен) да бъде петнено от хора със съмнителни футболни познания и качества.

Много е цинично ръководството на Черноморец дори да използва думата ФЕЪРПЛЕЙ в изказванията си този сезон. Убедени сме, че прекрасно знаят защо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).