Марица с важен мач преди битката за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09
250
"Марица" (Пловдив) е домакин на “Марица" (Милево) в среща от междинния 11 кръг от първенството в Трета лига - Югоизточна група. Двубоят е в сряда, 9 октомври, от 16 часа, на стадион "Марица" в Пловдив.

В състава на “Марица" няма наказани състезатели. Входът на срещата е 5 лева. Притежатели на абонаментни карти, както и пенсионери и деца ще посещават стадиона безплатно.

Абонаментните карти за този сезон са налични и могат да бъдат закупени от кафе-клуб “1921".

"Със закупуването на такава карта вие оказвате финансова подкрепа на клуба, както и морална подкрепа на отбора! Очакваме вашата истинска и силна подкрепа - такава, каквато е била винаги досега, дори и в най-тежките епизоди от над 100-годишната история на “жълто-синия" клуб! Подкрепете “Марица"! Момчетата заслужават вашата подкрепа. Младият тим има нужда от окуражаване и подкрепа! Бъдете с нас, бъдете с “Марица"!, призовават пловдивчани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).