Локомотив освободи четирима македонци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
14:23 / 19.01.2007
1304
Дошлите на проби в Локомотив Пловдив четирима македонци - Томе Пандев, Сашо Стояновски, Боян Саздовски и Пепи Божанов ще бъдат отпратени от тима. Това обяви днес наставникът на "черно-белия" тим Иван Маринов.

Маслара обоснова решението си с факта, че никой от тях не е показал качества, достойни за Локомотив.

Генералният секретар на клуба Атанас Узунов сподели, че други двама македонци, които се чакаха на проби - Лазаревски и Марковски няма да дойдат.

Сигурни за пролетния полусезон засега са Стефан Тръмчич и Драголюб Костич. На проби в азербайджанския Нефтчи Баку пък изненадващо замина нападателят Владислав Златинов. Заради травма от тренировките е освободен друг офанзивен играч -Зоран Златковски.

Атанас Узунов добави, че вратарите Стоян Колев и Васил Камбуров остават в отбора. Утре се очаква в Пловдив да се прибере бразилецът Даксон да Силва, а в неделя неговият сънародник Алекс дос Сантос. Двамата закъсняха за началото на подготовката на "черно-белите" заради липса на свободни полети от Бразилия до Европа. В понеделник към пловдивския тим ще се присъедини български нападател. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).