ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бизнесменът Иван Пашов покани Крушарски на среща, готов е да придобие акциите му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:12 / 09.10.2024Коментари (4)6650
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът Иван Пашов официално изрази готовност да придобие акциите на ПФК Локомотив 1926 Пловдив АД. Това стана чрез отворено писмо до медиите, до футболната общност в Пловдив и до сегашния собственик на клуба Христо Крушарски.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса отвореното писмо на Иван Пашов:

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МЕДИИТЕ, Г-Н ХРИСТО ГЕОРГИЕВ КРУШАРСКИ И ЦЯЛАТА ЧЕРНО-БЯЛА ФУТБОЛНА ОБЩНОСТ В ГРАД ПЛОВДИВ

Уважаеми привърженици на ПФК "Локомотив Пловдив“,

Уважаеми господин Христо Георгиев Крушарски,

С настоящото отворено писмо се обръщам директно към Вас, с оглед вече изразените от моя страна през изминалата седмица желание и воля да подам ръка на клуба, както и да бъда активна част от черно-бялата футболна общност в град Пловдив. 

Множеството медийни публикации, интервюта и изявления както на г-н Крушарски, така и на други пряко ангажирани и свързани с ПФК "Локомотив Пловдив“ лица, подбудиха и провокираха различни реакции и емоции у всеки, който милее за идеята, каузата, идеалите, историята и традициите на ПФК "Локомотив Пловдив“. Като човек, който е изваян, дисциплиниран и израснал със спорта още от ранна детска възраст, аз самият не бих могъл да остана безучастен към бъдещето и съдбата на ПФК "Локомотив Пловдив“.

Въпреки изявлението ми пред пловдивските медии през изминалата седмица и заявения от мен реален интерес към закупуването на акциите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД и развитие на клуба занапред, към настоящия момент не съм получил обратна връзка или предложения за провеждане на среща от страна на футболния клуб или лично от г-н Крушарски. 

Поради тази причина си позволявам да отправя и настоящата покана към господин Христо Георгиев Крушарски, в качеството му на действителен и мажоритарен собственик на капитала на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД, като вече заявявам не само интереса си, но и волята да участвам в провеждането на среща, на която да бъде разгледана и обсъдена възможността да придобия притежаваните от г-н Крушарски акции.

Изразявам готовността си да бъдат ангажирани квалифицирани специалисти, които да направят одит и оценка на икономическите и финансови показатели на клуба, с цел да се внесе максимална яснота при воденето на преговори и достигане до взаимноприемливи за всички страни условия при евентуалното придобиване на собствеността върху капитала на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД.

Изразявам желанието си да възстановя стабилността и спокойствието в клуба, да вложа решителността, предприемчивостта, средствата  и енергията си, да създам поле за развитие и траен прогрес както в полза на институцията ПФК "Локомотив Пловдив“, така и за всички, които са неразривно свързани с черно-бялата идея.

Уважаеми господин Крушарски,

Искрено разчитам, че настоящото писмо ще постави началото на ползотворен и градивен диалог помежду ни, с който да успеем да установим реалното правно, финансово и икономическо състояние на клуба, възможностите за закупуване на притежаваните от Вас акции и извеждането на ПФК "Локомотив Пловдив - 1926“ АД до нови славни моменти в историята на клуба, част от която с големи букви е и Вашето име, особено в навечерието на наближаващия 100 - годишен юбилей на футболния клуб.

Уверявам Ви, че заявените от мен инвестиционни намерения са трайни и са насочени към развитието, благосъстоянието и прогреса на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД. 

Надявам се, че с оглед публично заявената от Ваша страна категорична позиция, че желаете да продадете акциите си в "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД, ще срещна Вашето съдействие и поканата за провеждане на среща и стартиране на разговорите и преговорите помежду ни ще бъде уважена, като посочите кога и къде ще е удобно за Вас да се срещнем. 

Изразявам готовност на срещата да присъстват и личния ми юридически съветник адв. Никола Иванов Шопов, както и адв. Стефан Светославов Петров - управляващ съдружник от екипа на Адвокатско дружество "Демерджиев, Петров и Баев“ - дружеството, което съм избрал като водещо за извършване на необходимото проучване на правното и финансово състояние на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926“ АД, което проучване следва да бъде в основата на голяма част от въпросите свързани с инвестиционните ми намерения за закупуване на акциите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1926 АД

тел. за контакт – 032 398 888 и 0885 405 228
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.10.2024
09.10.2024
08.10.2024
08.10.2024
07.10.2024
07.10.2024
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега ще се разчита, някой всеки се сеща кой е , да склони Крушарски за по малка сума...
0
 
 
Пишем си писма и си контактуваме през медиите. Мда е.
0
 
 
Ясно за всички. Споделено и в медиите. Грамотно и конкретно. Това е най-тежката среда за комунистическите паразити. Селският наглец “с 20 мил. инвестирани” ще обели очите като се провери кой колко и как е крал на Лаута.
0
 
 
вай вай братя канари да стягами дупарите, тоя ако вземи буфирите жална ни найка те с ония дъртак крушурски на млатиа по 6 бахура с тоя богаташ низнам може на на 10ка да на качът вай вай вай мой ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Не подарявам клуба! Господинът да заповяда, цената е 5 милиона, но бизнес не се прави по медиите
На "Лаута" взеха спешни мерки за лошия терен
БФС одруса Ботев с близо 10 бона, Локо със странна глоба
Във Враца обраха картофите и са готови да посрещнат Локомотив
Локо намери елитен съперник за контрола в събота
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: