ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Не подарявам клуба! Господинът да заповяда, цената е 5 милиона, но бизнес не се прави по медиите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:55Коментари (12)3820
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи доста интересен коментар, след като бизнесменът Иван Пашов разпространи отворено писмо, с което поиска да преговаря, за да вземе акциите на клубаи.

"Аз от вас научавам за поканата. Това ме учудва. Моят телефон е всеизвестен и го имат навсякъде и чрез медиите да търси покана малко се учудвам. За първи път виждам бизнес да се прави чрез медиите. Аз съм готов на всякакъв вид разговор в името на Локомотив. Този път съм обявил какво търся и търся човек за разговор. Естествено, че той трябва да се свърже с мен, а не аз с него. Обикновено този, който търси, той намира", заяви пред dsport.bg Христо Крушарски. 

Ето какво още каза собственикът на "черно-белия" клуб:

И на мен това ми се видя странно, но аз приемам. Моят телефон го имат в Локомотив. При мен всичко е открито с изключение на двете години, в които колегите водеха цялата комуницакия. Аз, което съм водил, има счетоводна къща, която води счетовоството. Да отидат да гледат, да видят. Мисля, че нищо скрито-покрито няма в Локомотив. При мен нещата са на светло.

Да заповяда господинът. Да отиде в счетоводната къща, да отиде на стадиона, където има документация. Има хора, които са работили преди мене. Не виждам нищо толкова секретно, че да си търсим през медиите контакта. Аз като купувам стока отивам при продавача и го питам колко струва.

При мен всички неща са воденr по закона на Република България. Всичко е правено както трябва, не както аз заварих клуба в хаос. Задълженията, които съм изплатил и има и това, което има да се плаща, също го има. Това, което има да се взима, е в клуба. Аз не съм турил една стотинка от клуба в джоба си. Даже оставям разработен фен магазин, който има 40 000 оборот, който дарих на школата и 40 000 има стока, която я дарявам на школата. Аз никога не съм оставял децата. Когато не бях в Локомотив, аз поддържах децата.

Аз съм оставил пари за няколко мача, а това дали ще дам пари за нещо друго си е лично мое решение. Има пари за мачовете. Има до края на сезона поне толкова пари има. За мачовете, но не и заплати.

Аз го казвам за сетен път. В Локомотив Пловдив има останали около 1 милион стари задължения. Не от мен. Аз тази година съм плащал всичко. Около 700 000 съм погасил. 1 милион има задължения клуба, 300 за главница и лихва, хотели, вечери това е изчистено до миналия месец. На мениджъри на разни такива посредници съм плащал задължения. Остават пари, които имат да се взимат от Мичи Нтело около 250 000 евро и Алфа Конте 70 000 евро.

Безвъзмездно този път не го давам. Като взех акциите втория път ми ги продадоха. Аз сега продавам клуба, а не го давам безвъзмездно. Аз съм я обявил - 5 милиона. На мен 1 милион лева ми струва това, което съм направил на базата - има документи, който не вярва, да дойде да види. Аз работя с документи, аз на черно не работя.

Ако говорим по медиите ми се струва малко несериозно, не че упреквам медиите. Ако има сериозен бизнес, който трябва да вършим, трябва да седнем да се разберем. Аз съм направил одита с 6 милиона и 600 хиляди задължения. Има фенове, които са истински фенове. Има гробокопачи, да се заровят и да видят с колко го оставиха, колко го дадох на партньорите ми. 500 000 лева само лихви за шест години и сега го оставям с 1 милион задължения.

Аз имам търпение. Аз не бързам заникъде. Аз вървя само в една посока - само нагоре. Леко полека, когато ми дойде редът ще си замина. Ако има сериозно предложение, да дойдат ще го обсъдим.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.10.2024
09.10.2024
08.10.2024
08.10.2024
07.10.2024
07.10.2024
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Евала, г-н Крушарски! Добре сте разучили мемоарите на Христолов. Моля, разиграйте още малко от тях. Нека се посмеем от сърце. Доста подигравки отнесохме навремето. Е сега е наш ред да се посмеем. Благодаря Ви!
-1
 
 
Нямаш думата, селяк. Подариха ти акциите и си крал толкова години. Колкото и да ти се иска да стане под масата паразитна схема и да облажиш…няма как. Говедарци не е в Аржентина. Няма къде да се скриеш, мишок. Бегай, докато още можеш. Селянките от 1912 руски подлоги знаят как е: натопорчени, докато не завдигат ръчички на бегом към Маноле.
+1
 
 
Г-н Крушарски - великан. И к0ра му е бизнесмен. Не кат тоя неизвестен шльоко - писма пише до вестниците. Само пушилка дигат да не се бонтува малцинството.
0
 
 
вай вай с дъртия на праскаха с по 6 бахура сега с новия богаташ не ми си мисли вай вай вай саде мой ботев
+1
 
 
Установен е сериозен недостиг на пуканки по магазините
0
 
 
Ти за колко пари взе акциите бе мухльо ще бер.еш ядове селяндур.дърт пе*ал ти си бетер Христолов
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На "Лаута" взеха спешни мерки за лошия терен
БФС одруса Ботев с близо 10 бона, Локо със странна глоба
Бизнесменът Иван Пашов покани Крушарски на среща, готов е да придобие акциите му
Във Враца обраха картофите и са готови да посрещнат Локомотив
Локо намери елитен съперник за контрола в събота
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: