Фенклубът на Локо за тримата герои от "Лаута Арми": Пловдив се гордее с вас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:20 / 10.10.2024
1922
Трима от най-заслужилите състезатели на боксов клуб "Лаута Арми“ (Пловдив) - Джан Ахмедов, Владимир Давидов и Венелина Поптолева, бяха тържествено наградени в тренировъчната зала.

По предложение на председателя на комисията по спорт - Ерол Садъков и след решение на Общински съвет - Пловдив, с почетна значка на Община Пловдив бяха наградени трима състезатели по повод страхотното им представяне на Европейското първенство в Сараево през 2024 и Европейското първенство по бокс в Белград.

В столицата на Босна и Херцеговина - Джан Ахмедов и Владимир Давидов завоюваха бронза, в категория до 57кг. и 60 кг. Бронз спечели и Венелина Поптолева на Европейското първенство в западната ни съседка в категория до 52 кг.

Те получиха значките си от зам.-кмета Николай Бухалов, председателя на общинския съвет Атанас Узунов и общинския съветник Ерол Садъков.

"Поздравления за страхотните постижения на участниците, както и на техните треньори, които винаги са неотлъчно до тях. С пожелания за много бъдещи успехи и европейски титли! Пловдив се гордее с вас", написаха по този повод от Фенклуб Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).