Легенда на Левски за загубата от Ботев: Болно ми е, че така се случи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:29 / 10.10.2024
1126
Легендата на Левски - Стефан Аладжов коментира загубата от Ботев (Пловдив) с 0:1. 

Бившият защитник недоумява как се е стигнало до това поражение и отсече, че момчетата на Станислав Генчев сега трябва бързо да се вдигнат и да вземат срещата с ЦСКА, която е първа след паузата за националните отбори. 

"Много неприятна загуба. Левски беше с човек повече половин час, но накрая падна. Болно ми е, че така се случи. Вместо да ги накажем отново на техен терен, случи се точно обратното. Не знам дали имаше напрежение в редиците ни или причината е някаква друга. Мислех си, че след онази победа над ЦСКА 1948 нещата ще са различни, но конкретно с Ботев Пд не се случи така. Един мач се играе докато съдията не му даде край."

"Не мога да кажа дали липсваше концентрация или друго накрая. Създадохме положения, но така и не вкарахме нито едно. Имахме цели 14 корнера и от тях абсолютно нищо. В крайна сметка три точки не се дават за това, че си имал повече корнери. Ако погледнем статистиката, то тя ясно показва, че Левски е бил по-силен на терена, но в крайна сметка загубихме с 0:1.", сподели легендата пред "Мач Телеграф".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).