Заслужена награда от Ботев за професионализма и високото ниво на капитана Ивелин Попов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:51
1896
Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля да предложи нов договор на капитана на тима Ивелин Попов. Спортно-техническият щаб на "канарчетата" е изключително доволен от професионализма и високото ниво на Попето, който на 26 октомври ще навърши 37 години.

Затова жълто-черните са решили да удължат контракта на бившия национал за още един сезон, в който той да е на терена и близо до отбора, твърди "Тема Спорт“. Настоящият договор на Ивелин Попов е до юни 2025 година. Наскоро играчът обяви, че се чувства в отлична форма и може да играе още преди да сложи край.

Той бе категоричен, че Ботев (Пд) ще е последният отбор, чийто екип ще носи в кариерата си. Попето дойде на стадион "Христо Ботев“ през лятото на 2023-та, след като се оказа ненужен в Левски. Постепенно той взе диригентската палка и се превърна в лидер на "канарчетата".

Жълто-черните имат и друга идея и намерение относно Ивелин Попов.

Старши треньорът на тима Душан Керкез също високо цени опита на Попето и иска да продължи да разчита на него в отбора. Както е известно, след края на миналия сезон Лъчезар Балтанов прекрати кариерата си и вече е помощник-треньор във втория отбор на Ботев. От ръководството на клуба планират да обсъдят с него възможностите за бъдещо сътрудничество и след края на активната му кариера.

Почти сигурно бившият национал ще започне работа в клуба. Подобен ход е планиран и за нападателя Антъни Уджа, който се очаква да влезе в щаба на Керкез и да започне работа с нападателите. И двамата с Попов заради сериозният им опит са изключително полезни в работата с младите таланти.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).